čtvrtek 25. dubna 2013


Točená vanilková zmrzlina je místní specialita je vyhlášená v širokém okolí,je vynikající svou smetanovou chuťí a jelikož dávají opravdu velké porce bereme si raději sebou domu:)
                       Přeji krásný den
                             
                            Petra

8 komentářů:

  1. Peti, vanilkovou mám nejradši .... máš úžasné košíčky na cupcakes, takové jsem ještě nikde neviděla, můžu se tě zeptat, kde se dá taková nádhera sehnat ???? Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Fíha, tá teda je! Aj ja mám vanilkovú najradšej, je to ešte z detstva. Peti, mali ste detskú oslavu? Páčia sa mi aj kuchynské doplnky a ľanová utierka.
    Pekné dni, J.

    OdpovědětVymazat
  3. Petruško ani se ti nedivím v těhle krásných dnech:-)Hezounké fotečky!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Kedysi bola točená veľmi dobrá, teraz je to vo väčšine prípadov zarábaná prášková a tá mi vôbec nechutí. Takú poctivú točenú by som si dala, vanilkovú aj čokoládovú, mňam. Musím pochváliť aj košíčky na muffiny. Vidím, že nie som sama, kto ich obdivuje :) Renata

    OdpovědětVymazat
  5. Peti, vanilkovou miluji! A ta od vás vypadá úžasně, ty fotky, košíčky, prostě nádhera...Musím se mrknout do mrazáku, třeba tam nějakou je :o)
    Hezký den, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Peti,vanilková je klasika a asi každého ta nej..tedy já ji miluji.Vaše fotky jsou nádherné a já se jen kochám a kochám..
    Přeji pěkný víkend.Zuzka

    OdpovědětVymazat
  7. PETRUŠKO, MOC TĚ ZDRAVÍM.
    ZMRZLINA SE U NÁS TAKÉ PRODÁVÁ NA KAŽDÉM ROHU, ALE TA NEJLEPŠÍ JE OPRAVDU VANILKOVÁ.
    PŘEJI KRÁSNÉ DNY.
    MĚJ SE HEZKY.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  8. Milá petruško, posílám spoustu pozdravů,
    kde začít vanilkovou miluji,košíčky jsou dokonalé i zapichovátka úžasné a co teprve utěrka a kartáč prostě nádhera.Krásné a pohodové dny Peti a pozdrav pro Matyáška.

    OdpovědětVymazat

DĚKUJI ZA VÁŠ ČAS NA KOMENTÁŘ!♥